Vi bytter julegaver frem til den 14. januar 2023.

Kontakt

Om Kontrast Interiør

Det er i kontrasten, at det fulde liv findes. Vi har brug for både det langsomme og det vilde. Mandag og fredag. Landet og byen. Det hårde og det bløde. De varme farver og de kolde. Naturen og designet. Hjernen og hjertet.

Alt i vores butik er udvalgt med fokus på kontrast. Vi elsker nemlig det, der. formår at være både legende og funktionelt. Tidløst og contemporay. Stramt og interessant. Vi vælger altid kun de produkter, vi ikke selv kan stå for. Som vi bare må eje. Dem, der har sit eget unikke formsprog og historie. Vi brænder for interiør, der er skabt med kant, humor og umiskendelig passion.

Kig endelig forbi os i Søndergade. Vores butik ligger lige ved åen. Herinde har vi det største udvalg, og hvis du har brug for at mærke og se vasen, inden du køber den, har du mulighed for det. Du er også velkommen til at shoppe her på siden, og så afhente hos os i butikken. Vi glæder os til at se dig.

Hjemmet er kernen

Vi tror på, at et hjem ikke bare er fire vægge. For os er det stedet, hvor vi lader op, og hvor vi hygger os. Vi vil gerne hylde hjemmet, og det er faktisk en af grundene til, at vi startede Kontrast Interiør i første omgang. Fordi vi syntes, at et hjem skal være lige så rart at se på som at være i.

Susanne Juul Lange, Butiksejer

Om mig

Min drøm om at starte Kontrast Interiør stammer fra min passion for æstetik. Jeg kan simpelthen bare så godt lide, når noget er smukt. Jeg har i lang tid haft lyst til at fylde et rum med mit yndlingsinteriør og invitere andre med ind. Og nu er den drøm endelig gået i opfyldelse. Kontrast Interiør findes. Det hele er stadig meget nyt og under udvikling, så tag endelig fat i mig, hvis du har spørgsmål, idéer eller ønsker. Jeg vil strække mig langt for at gøre din dag bedre og dit hjem smukkere.

Kontrast Interiør
Åbningstider
  • Mandag - fredag 10-18
  • Lørdag 10-15
  • Søndag Lukket

1.-23. december

  • Mandag - fredag 10-18
  • Lørdag - søndag 10-15
  • Søndag den 24. december Lukket

Kolding Light Festival

  • Lørdag den 9. december 10-20

Mellem jul og nytår

  • Onsdag - fredag 10-18
  • Lørdag 10-15
  • Søndag Lukket

Man – Fre:
Lørdag:
Søndag:

10 – 18
10 – 15
Lukket

Vi pakker dine gaver smukt ind - Helt gratis

Det eneste du skal gøre er at skrive “ønsker indpakning” i kommentarfeltet når du bestiller dine varer. Så klarer vi resten.

Pga. travlhed kan vi desværre ikke tilbyde gaveindpakning under Black Weekend.

* Vi tager forbehold for at visse varer desværre ikke kan pakkes ind.

Leder du efter vores brands?

Leder du efter vores kategorier?