Handels­betingelser

Generelle oplysninger

Kontrast Interiør
Søndergade 10 A
6000 Kolding
CVR nr.: 41550589
Telefon: 75 52 24 35
E-mail: butik@kontrast-interior.dk

Betaling

Kontrast Interiør modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms.

Fragt og levering

Hos Kontrast Interiør gør vi alt, hvad vi kan for at afsende din ordre samme dag som vi modtager den. Hvis det ikke er muligt, sendes ordren den næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark.

Dine varer kan sendes med PostNord eller GLS.

Fragtpriserne er følgende:

 • GLS Pakkeshop: DKK 49,00
 • GLS Omdeling Privat: DKK 69,00
 • GLS Omdeling Erhverv: DKK 59,00
 • PostNord Pakkeboks / shop: DKK 49,00
 • PostNord Omdeling Privat: DKK 69,00
 • PostNord Omdeling Erhverv: DKK 59,00


Ved køb over 499 kr. er der fri fragt. Varer vil blive leveret på faktureringssadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Det er også altid muligt at vælge gratis afhentning i vores butik i Kolding inden for almindelige åbningstider.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). 

OBS: Opstår der udfordringer, kontakt da PostNord eller GLS. Hvis de ikke kan hjælpe, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag:

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.


Kontrast Interiør skal informeres om din fortrydelse senest 14 dage efter købet på mail butik@kontrast-interior.dk. Returneringen skal ske senest 8 dage efter, at vi har modtaget din fortrydelsesmail. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du medsende den vedlagte følgeseddel og sende varen til:

Kontrast Interiør
Søndergade 10 A
6000 Kolding
E-mail: butik@kontrast-interior.dk

Du er også velkommen til at bytte varen direkte i vores butik.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Vi modtager desuden ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop.

Returneringsomkostninger afholdes af dig.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i original emballage og i samme stand, som da du modtog dem. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og indtil vi har fået den retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen benyttet udover beskrivelsen herover, betragter vi den som brugt, og du vil ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ønsker du at returnere varer som eksempelvis møbler, der i kraft af deres volumen ikke kan sendes med normal post, anbefaler vi, at du kontakter et fragtfirma til returnering af dine varer.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Kontrast Interiør vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Kontrast Interiør
Søndergade 10 A
6000 Kolding

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores email adresse: butik@kontrast-interior.dk.

Forskellen mellem automatisk kvittering og ordrebekræftelse

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Kontrast Interiør har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, prisfejl, lagerfejl, leveringssvigt og lignende situationer. Når du har afgivet din ordre, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvor det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Dette er udelukkende en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Indhold

Vi pakker dine gaver smukt ind - Helt gratis

Det eneste du skal gøre er at skrive “ønsker indpakning” i kommentarfeltet når du bestiller dine varer. Så klarer vi resten.

* Vi tager forbehold for at visse varer desværre ikke kan pakkes ind.

Leder du efter vores brands?

Leder du efter vores kategorier?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% i rabat inkl. en lille overraskelse

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 1 gang om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.