Cookie- og privatlivspolitik

Udgiver og ejer

Websitet ejes og publiceres af:

Kontrast Interiør
Adresse: Søndergade 10 A · 6000 Kolding
Telefon: 75 52 24 35
E-mail: butik@kontrast-interior.dk
Dataansvarlig: Susanne Juul Lange

Lovgrundlag

I henhold til EU’s Persondataforordning som trådte i kraft 25. maj 2018.

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamle vi oplysninger om dig, som bruges til at forbedre brugeroplevelsen samt i forhold til statistik. Hvis du ikke ønsker, vi skal indsamle oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning under afsnittet ”Cookies”) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet de informationer, der indsamles, deres formål og de tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter cookies, kan du opleve, at websitet ikke fungerer optimalt i forhold til din brugeroplevelse.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webshop, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Sidekliks
  • De informationer, du giver os, så vi kan behandle dine bestillinger, herunder navn og adresse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvilke cookies bruger vi?

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Analytiske værktøjer
Vi bruger diverse analytiske værktøjer såsom Google Analytics, der hjælper os med at samle statistikker af brugen af vores website så vi kan optimere oplevelsen for dig. For at fastslå, hvem der bruger vores websites, benytter vi cookies til at kreere demografiske og brugerrelaterede statistikker. Dette giver os muligheden for at tilpasse og skabe indhold og services, der matcher din og andre brugeres ønsker og interesser.

Browsing
Vi samler informationer om besøg til vores webshop. Vi bruger disse informationer til at optimere din brugeroplevelse, evaluere brugen af de enkelte elementer på kontrast-interior.dk og til at understøtte eventuel fremtidig marketing.

Funktionalitets cookies
På vores webshop er det nødvendigt at bruge tekniske cookies for, at siden fungerer optimalt. Det er disse cookies, der bl.a. sørger for, at indkøbskurven fungerer.

Selve købet administreres og håndteres af Nets. Vi har derfor ikke adgang til dine kortoplysninger.

Dine købtransaktionsdata lagres kun hos Nets, så længe det er nødvendigt for at gennemføre købet. Når transaktionen er gennemført, vil dit købstransaktionsoplysninger hos Nets automatisk blive slettet.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte eller ændrer sig, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlig Susanne Juul Lange på mail: butik@kontrast-interior.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk.

Indhold

Vi pakker dine gaver smukt ind
- Helt gratis

Det eneste du skal gøre er at skrive “ønsker indpakning” i kommentarfeltet når du bestiller dine varer. Så klarer vi resten.

* Vi tager forbehold for at visse varer desværre ikke kan pakkes ind.

Leder du efter vores brands?

Leder du efter vores kategorier?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% i rabat inkl. en lille overraskelse

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 1 gang om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.